Raadpleeg hier de kantenservice 

Op deze pagina kan je de belangrijkste algemene voorwaarden terugvinden. Heb je toch nog vragen en vind je het antwoord hier niet, aarzel dan niet om mij een mailtje te sturen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Gelieve in dit geval contact met mij op te nemen op het e-mail adres:  info@atelierceramica.be  . Op die manier zoeken we samen zo snel mogelijk naar een gepaste oplossing. 

Levertijd & verzendkosten

Ik doe zorgvuldig mijn best om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te (laten) leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, zal ik ten laatste  binnen 3 werkdagen versturen. Uiteraard probeer ik je pakketje dezelfde dag af te leveren bij Bpost, dit laatste lukt helaas niet altijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook de levertijd van 3 werkdagen niet halen, dan breng ik jou hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €4,95 voor standaard bestellingen onder de 2kg binnen België;

  • Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 75,00;

  • €9,95 voor standaard bestellingen onder de 2kg naar Nederland.

Alle leveringen verlopen via de postbode of pakketbezorger van Bpost. Doorgaans zal de aflevering de eerstvolgende werkdag (na afgifte van het pakket) tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. 

Betaalmethoden

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • Belfius pay button
  • Kbc pay button
  • Bankcontact
  • Paypal  

Garantie

Ik geef om mijn producten en ik doe logischerwijze mijn best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kan maken op garantie. Op grond van het Europese recht ben ik aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht. Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met mij. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien u tijdig contact met mij opneemt zal ik zorgen voor een reparatie of voor een vervanging.

Retourneren

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.  De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5.95 per pakket bij Bpost. Raadpleeg de online tarieven van Bpost voor meer info. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Atelier Ceramica geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via info@atelierceramica.be. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Cookiebeleid

Atelier Ceramica gebruikt geen cookies voor marketingdoeleinden.